Weverstede 31-59 3431 JS, Nieuwegein

Totale metrage ca. 6.900 m2

Kantoorpand

The Wellbuilding

Afhankelijk van de kantoorruimte

+31 (0)70 326 04 79
info@freschrealestate.nl

Omschrijving.

Een uniek en laagdrempelig zorgverzamelgebouw voor het uitwisselen van ervaringen en professionele zorgverlening.

FRESCH Real Estate ontwikkeld dit nieuwe, gemoderniseerde kantoorgebouw. Het biedt de perfecte werkomgeving voor startende, groeiende en succesvolle ondernemers. Er is nog plaats voor nieuwe huurders op het gebied van health & wellness! De St. Antonius Academie, McKesson en Stichting Fluenta gingen u al voor.

Deze eyecatcher in het nieuwe stadscentrum van Nieuwegein, is uitstekend bereikbaar per eigen en openbaar vervoer en focust op het faciliteren van het nieuwe werken.

The wellbuilding is een inspirerende uitvalsbasis voor zakelijke en maatschappelijke activiteiten en is specifiek gericht op ambitieuze ondernemers in de health en wellness branche. De moderne werkplekken en units zijn van alle gemakken en faciliteiten voorzien en bieden flexibele mogelijkheden voor iedere huurder. Het gebouw is gelegen op een unieke zichtlocatie aan de doorgaande weg. All is well!

http://www.wellbuilding.nl

Kenmerken.

Algemeen

TypeHUUR
Voorwaardenhuurbaar vanaf 20 m2
BeschikbaarheidVerhuurd
Status pandGereed

Vloeroppervlakte

20 m2 t/m 200m2

Voorzieningen

Kantoorpand

the wellbuilding beschikt over uitstekende voorzieningen voor een professionele kantoorruimte. Zo is er een geavanceerd intercomsysteem en drievoudige mechanische ventilatie aanwezig. Per verdieping is er een koffiecorner en zijn er gescheiden dames en herentoiletten. Verschillende duurzame elementen dragen bovendien bij aan een lager energieverbruik; zo wordt gebruik gemaakt isolerende en zonreflecterende beglazing.

Locatie en bereikbaarheid.

the wellbuilding is gelegen in het stadshart van Nieuwegein, aan de rand van het bruisende nieuwe stadscentrum Stadskwartier. De centrale ligging en goede bereikbaarheid maken the wellbuilding tot een unieke hotspot.

Parkeren.

The wellbuilding beschikt bovendien over 109 parkeerplaatsen op het ondergelegen parkeerterrein.