FRESCH koopt, ontwikkelt en beheert woningen, kantoorpanden, winkels en bedrijfsgebouwen. Dat doen we met verrassende en praktische oplossingen. Voor huurders én eigenaren. Met ons wordt leegstaand vastgoed renderend vastgoed.

Strategisch

FRESCH combineert een strategische met een praktische aanpak. Te beginnen met een kritische blik. Wat is de huidige staat? Welke bedrijven zijn in de buurt gevestigd? Hoeveel leegstand is er in de directe omgeving? Wat zijn de mogelijkheden voor functietransformatie? We halen de onderste steen boven.

Praktisch

Vervolgens gaan we aan de slag met concrete en uitvoerbare oplossingen. Wie zijn potentiële gebruikers? Wat zijn hun wensen en behoeften? Hoe laten we het pand zich onderscheiden? We voeren renovaties in eigen beheer uit, we kunnen dus snel schakelen. En gemakkelijk écht uw wensen waarmaken.

Persoonlijk

Voor ons is goed vastgoedbeheer persoonlijk. Dus direct contact met Guido, Ruben en de andere leden van ons team. Luisteren, meedenken en meebewegen. Onze communicatie is open en eerlijk en afspraken komen we na.