Het maximale halen uit elke vierkante meter. FRESCH koopt, ontwikkelt en beheert vastgoed en zorgt dat het rendeert. In opdracht of samen met u. We analyseren de markt en nemen alles uit handen. Creëer met ons een renderende portefeuille.

FRESCH doet alles

Gaat voor een stabiel rendement op de lange termijn binnen uw familie(fonds) met een woningportefeuille? Of bent u een meer ondernemende belegger en kiest u voor een hoger rendement met kantoortransformaties? FRESCH levert maatwerk. Dat wil zeggen: vastgoedportefeuilles met een fiscale en juridische structuur die bij u past. Binnen die portefeuilles doen wij alles voor u. Denk aan portfolio samenstelling, marktanalyse, selectie en aankoop, renovaties en onderhoud, volledig vastgoedbeheer (technisch, administratief en commercieel), verhuur en eventuele verkoop.

FRESCH is transparant

Uw rendement bestaat uit een vooraf overeengekomen vaste rente op uw inleg en een winstaandeel in het exploitatieresultaat en verkoopresultaat. FRESCH ontvangt alleen een bescheiden beheervergoeding en een winstaandeel. We rekenen nooit aquisitiekosten, entreevergoeding of exitvergoeding, en alle objecten komen tegen de externe aankoopprijzen in het samenwerkingsverband. FRESCH verdient alleen wanneer u ook uw rendement geniet.

Praat met ons

Profiteer van onze goede contacten en ons investeringsvolume. Praat eens met ons over uw wensen en onze ervaringen.