Jan van Krimpenweg Haarlem

13.125 m²

Kantoren

The Capital

€ 14,60 per m²

+31 (0)70 326 04 79
info@freschrealestate.nl

Omschrijving.

The Capital bestaat uit drie karaktervolle kantoorgebouwen. Een kantoor of penthouse-kantoor in The Capital A, B of C. Of een drielaagse STOCK bedrijfsunit waarin je bijvoorbeeld werkplaats of showroom combineert met studio of kantoor. The Capital geeft je de ruimte. Letterlijk. Welk type ondernemersruimte ook bij je past: in The Capital staan design, afmetingen en mogelijkheden allemaal in het teken van jouw ambities. De kantoorgebouwen hebben uitzicht op de historische binnenstad van Haarlem. Daarachter zijn 32 businessunits met elk drie etages incl. daktuin. The Capital heeft overal aan gedacht. Volop ruimte en comfort, superieure afwerking, veel groen, ruim voldoende parkeerplaatsen binnen én buiten het complex en uitstekende ligging in de metropoolregio Amsterdam.

Kijk op www.thecapitalhaarlem.nl voor meer informatie.

Kenmerken.

Algemeen

TypeHuur
VoorwaardenIn overleg
BeschikbaarheidIn overleg
Status pandIn opbouw

Vloeroppervlakte

11.514 m²

Locatie en bereikbaarheid.

The Capital is fonkelnieuw, maar ligt middenin de bedrijvigheid. En al het goede van The Capital is ook nog eens perfect bereikbaar. Ideaal gelegen in de metropoolregio Amsterdam, de Waarderpolder om precies te zijn.

Met de auto: Dichtbij uitvalswegen A9 en N200. Zo ben je binnen ca. 15 minuten bij Schiphol en 30 minuten in het centrum van Amsterdam.
Met het openbaar vervoer: NS-station Haarlem-Spaarnwoude op 10 minuten loopafstand. Bus naar het station en Haarlemse binnenstad stopt voor de deur.

Parkeren.

De kantoorgebouwen beschikken over een handige parkeerkelder, die plaats biedt voor 75 auto’s. Daarnaast zijn er 97 parkeerplaatsen beschikbaar rondom het complex.