Verrijn Stuartweg 3D, 3E en 3L, Diemen

200 m² bedrijfs-/ kantoorruimte en 78 m² dakterras

Bedrijfs- /kantoorruimte

STOCK Amsterdam

€2.750,- per maand te vermeerderen met BTW

+31 (0)70 326 04 79
info@freschrealestate.nl

Omschrijving.

De realisatie van STOCK Amsterdam is gestart, een kwalitatief zeer hoogwaardig en robuust / industrieel vormgegeven gebouw op een uitstekend bereikbare locatie op bedrijventerrein Verrijn Stuart te Diemen.

Bedrijventerrein Verrijn Stuart in Diemen is sterk in opkomst en heeft de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. Vele kleine ondernemers hebben zich hier recentelijk gevestigd, waaronder ook veel leuke creatieve bedrijfjes. Hiermee transformeert het gebied in rap tempo van een conventioneel bedrijventerrein naar een aantrekkelijke vestigingslocatie met een grote variëteit aan bedrijvigheid.

STOCK Amsterdam is gesitueerd op de hoek van de Verrijn Stuartweg / Venserweg en wordt een bedrijfsgebouw bestaande uit 34 individuele units met een vloeroppervlak van ieder circa 250 m² nagenoeg gelijk verdeeld over de begane grond (opslag / bedrijfsruimte/ kantoorruimte) en de eerste verdieping (kantoor) en de tweede verdieping met dakterras.

De units zijn onderling te schakelen waardoor een groter metrage gerealiseerd kan worden. De units onderscheiden zich onder andere door een ver bovengemiddelde bouwkwaliteit, fraaie plafondhoogte en uitstekende daglichttoetreding door de grote raampartijen.

De units zijn gelegen op eigen grond!

De units worden opgeleverd met een aantal basiselementen zoals aansluitingen op de nutsvoorzieningen, toilet, trap, een opstelplaats voor een keuken / pantry en cv-installatie. De units kunnen door de koper verder dus nog geheel naar eigen wens en inzicht worden afgebouwd.

Op het terrein rondom het gebouw zijn in totaal 84 parkeerplaatsen voorzien.

De mogelijkheid bestaat extra parkeerplaatsen te kopen tegen een nader overeen te komen koopsom.

https://www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/diemen/object-86845886-verrijn-stuartweg/  voor aanvullende informatie of kijk op www.stockamsterdam.nl

Kenmerken.

Algemeen

TypeHuur
BeschikbaarheidPer direct

Vloeroppervlakte

Bedrijfs-/ kantoorruimte200 m²
Dakterras78 m²

Voorzieningen

bedrijfs-/ kantoorruimte

De units worden opgeleverd met een aantal basiselementen zoals aansluitingen op de nutsvoorzieningen, toilet, trap, een opstelplaats voor een keuken / pantry en cv-installatie met vloerverwarming op de eerste verdieping. De units kunnen door de koper verder dus nog geheel naar eigen wens en inzicht worden afgebouwd.

Locatie en bereikbaarheid.

Stock Amsterdam is gesitueerd op de hoek van de Verrijn Stuartweg /Venserweg. Uitstekend gelegen op een goed bereikbare locatie op bedrijventerrein Verrijn Stuart te Diemen.

Parkeren.

2 toegewezen parkeerplaatsen per unit.

Bijhuren is mogelijk.