Van der Madeweg, Amsterdam

805 m² (in units vanaf 100 m²)

Bedrijfspand

Van der Madeweg

+31(0) 70 326 04 79
info@freschrealestate.nl

Omschrijving.

Binnenkort is het Amstel Business Park in Amsterdam een uniek en vrijstaand kantoorgebouw rijker. Het pand bevindt zich op een zeer gunstige locatie en is goed bereikbaar via belangrijke uitvalswegen, het openbaar vervoer en op fietsafstand van de stad.

Niet vaak komt in Amsterdam een volledig zelfstandig kantoorgebouw voor verhuur beschikbaar. Het biedt een ambitieuze onderneming de mogelijkheid voor “single tenant” gebruik, waarbij de eigen identiteit en uitstraling uitstekend tot zijn recht komen.

Het pand wordt volledig gerenoveerd en zowel in- als uitwendig aangepakt. Er zal een modern en licht kantoorgebouw ontstaan met een robuuste industriële uitstraling. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van zichtbare betonstructuren en veel glas en staal. Naar verwachting heeft het pand na renovatie energielabel A. Verder is het kantoorgebouw voorzien van:

  • Vloeroppervlak van circa 805m2
  • 8 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Robuuste en industriële uitstraling
  • Goede bereikbaarheid met auto en OV

De oplevering is op zeer korte termijn. Deze zomer is het kantoorgebouw beschikbaar voor jouw business.

Benieuwd naar meer informatie over dit pand? Of interesse in huren? Bekijk meer op Funda Business of neem contact op met de makelaar Van Dijk & Ten Cate vastgoedadviseurs via 020-4423060.